Vrijwilliger worden

Vrijwilligerswerk bij De Eik, mogen we ook op jou rekenen?

Vrijwilliger zijn bij De Eik betekent dat je actief kunt bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen die met kanker te maken hebben. Dit zijn mensen die zelf ziek zijn of ziek zijn geweest, hun naasten (partner, vriend/vriendin of familielid) of nabestaanden die een partner of andere naaste aan kanker hebben verloren.

De taken voor de vrijwilligers zijn divers. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden als vrijwilliger? We vertellen je graag meer over de verschillende functies, de tijdsinvestering en mogelijkheden. Heb je zelf een goed idee hoe je ons zou kunnen helpen als vrijwilliger? Dan horen we dat graag!

Functiebeschrijving

Documenten voor vrijwilligers

UITGELICHTE VRIJWILLIGERSVACATURES

Vrijwilliger – online marketeer
De Eik is op zoek naar een bevlogen online marketeer. Schrik niet van deze term, maar we zijn concreet op zoek naar iemand die het leuk vindt om de social media kanalen goed bij te houden. Stijl, taalgebruik, en consistentie vinden we belangrijk. Je kunt hybride werken, dus zowel thuis als bij De Eik.

Vrijwilliger – fondsenwerving
De Eik draait o.a. op gelden vanuit fondsen. We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste fondsenwerver. Dit is een leuke en nuttige taak. Je zorgt dat onze fondsenwervingsacties interessant zijn voor ondernemers en particulieren zodat zij De Eik in geld of natura willen steunen, liefst op structurele basis. Je bent pas tevreden als een actie blije mensen én donaties oplevert. Je kunt hybride werken, dus zowel thuis als bij De Eik.

Daarnaast zijn wij altijd blij met vrijwilligers die een paar uur van hun tijd willen inzetten om De Eik te helpen. Beschik je over een groot netwerk en wat organisatietalent? Vind jij het belangrijk dat mensen die leven met en na kanker een plek hebben waar ze onvoorwaardelijk welkom zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hebben we jouw interesse gewekt en/of wil je meer informatie?

Vrijwilliger zijn bij De Eik geeft je naast heel veel voldoening ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren. Bovendien kom je met veel mensen in contact en word je onderdeel van een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Om je taken goed te kunnen doen wordt onder andere een vrijwilligerstraining aangeboden en zijn er regelmatig bijeenkomsten om de deskundigheid te bevorderen. Daarnaast is er 2x per jaar een vrijwilligersbijeenkomst.

Stuur je reactie aan Gerald van den Hurk via geraldvandenhurk@inloophuis-de-eik.nl.

Een warm welkom: een algemene introductie voor nieuwe vrijwilligers