Vrijwilliger worden

Vrijwilligerswerk bij De Eik, mogen we ook op jou rekenen?

Vrijwilliger zijn bij De Eik betekent dat je actief kunt bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen die met kanker te maken hebben. Dit zijn mensen die zelf ziek zijn of ziek zijn geweest, hun naasten (partner, vriend/vriendin of familielid) of nabestaanden die een partner of andere naaste aan kanker hebben verloren.

De taken voor de vrijwilligers zijn divers en bijna onuitputtelijk. We geven heel graag meer informatie wat de diverse taken inhouden. Wat je zoal zou kunnen doen en hoeveel tijd je hier mee bezig zult zijn bijvoorbeeld. Heb je zelf een goed idee hoe je ons zou kunnen helpen als vrijwilliger dan horen we natuurlijk heel graag van jou.
Functieprofielen van de taken kunnen opgevraagd worden. Vul daarvoor een contactformulier in.

De Eik, centrum voor leven met en na kanker, is op dit moment op zoek naar:

Vrijwilliger website en nieuwsbrief
Je bent een kei in het wekelijks plaatsen van content op onze website (WordPress).
Je vindt het een uitdaging om 5x per jaar de Nieuwsbrief (Mailchimp) van De Eik te verzorgen. Je kunt vanuit thuis werken, in je eigen vrije tijd, of je kunt je laptop meenemen naar de Eik en het daar doen. Reacties aan therese.vandenbiggelaar@inloophuis-de-eik.nl

Vrijwilliger fondsenwerving
Je vindt fondsenwerven oftewel geld ophalen voor het goede doel nuttig en ook erg leuk. Je zorgt dat onze fondsenwervingsacties interessant zijn voor ondernemers en particulieren zodat zij De Eik in geld of natura willen steunen, liefst op structurele basis. Je bent pas tevreden als een actie blije mensen én donaties oplevert.
Wij zoeken vrijwilligers die een paar uurtjes van hun tijd willen inzetten om De Eik te helpen. Beschik je over een groot netwerk en wat organisatietalent? Vind jij het belangrijk dat mensen die leven met en na kanker een plek hebben waar ze onvoorwaardelijk welkom zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Het aanmeldformulier vind je hier: www.kwf.nl/help-het-inloophuis.

Hebben we jouw interesse gewekt en/of wil je meer informatie?

Vrijwilliger zijn bij De Eik geeft je naast heel veel voldoening ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren. Bovendien kom je met veel mensen in contact en word je onderdeel van een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Om je taken goed te kunnen doen wordt onder andere een vrijwilligerstraining aangeboden en zijn er regelmatig bijeenkomsten om de deskundigheid te bevorderen. Daarnaast is er 2x per jaar een vrijwilligersbijeenkomst.