Opnieuw aanmelden voor een activiteit

  • Als je je eerder hebt aangemeld voor een activiteit dan vraagt de website om in te loggen als je je wilt aanmelden voor een nieuwe activiteit. Bij de eerste aanmelding is er een mail verzonden naar het opgegeven mailadres. Hierin staan de gegevens die nodig zijn om opnieuw in te loggen.

Wachtwoord vergeten

  • Mocht het niet lukken om in te loggen of heb je de bevestigingsmail van je account per ongeluk gewist dan hoeft dat geen probleem te zijn. Je kunt namelijk met je emailadres een nieuw wachtwoord aanvragen. Als je je emailadres invoert en op ‘wachtwoord vergeten’ klikt komt er in je mailbox een link. Kijk ook even in de spam of junkmail als je de mail niet direct ziet.
  • Door op de link te klikken kun je weer inloggen en een nieuw wachtwoord aanmaken. De website genereert automatisch een wachtwoord, je kunt echter ook je eigen wachtwoord aanmaken door dan met de muis in het vak te klikken. Daarna moet het gekozen wachtwoord worden herhaald. Als het goed is kun je nu inloggen. Bewaar je wachtwoord op een veilige plek. Je ontvangt hiervan geen bevestigingsmail.

Problemen met je account

  • Natuurlijk kun je ons altijd een bericht sturen als er nog vragen zijn over het account. We proberen dan zo snel mogelijk te reageren.