Bij De Eik is iedereen welkom die met kanker in aanraking is gekomen

Of je nu zelf ziek bent (geweest), om iemand geeft die kanker heeft, betrokken bent bij een zieke werknemer of collega, of als professional met de ziekte te maken hebt, De Eik is er voor jou. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, iedereen is welkom in het inloophuis. Onze deur staat altijd voor je open.

We zijn geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00-13.30 uur.

Wie behoefte heeft aan een gesprek of een luisterend oor kan tijdens onze openingsuren bellen voor een afspraak of een afspraak maken voor een ontmoetingsgesprek. Dus geen inloop.
Aanmelden voor lotgenotencontact of een activiteit/bijeenkomst kan via onze agenda. Is deelname bevestigd, kan men een kwartier voor aanvang binnenlopen.

De Eik vraagt een vaccinatiebewijs (QR-code of bewijs op papier) of een negatieve zelftest (maximaal 1 dag oud) om een veilige omgeving voor gasten en vrijwilligers te kunnen bieden.

Kanker doet veel met je. We bieden jou psychosociale ondersteuning en willen je helpen om jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Hierbij bieden we jou de mogelijkheid om zelf je pad te bepalen. Door naar je te luisteren en indien gewenst handvatten te geven om datgene te doen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

ForYou Magazine Eindhoven: Praten over kanker en ondersteuning kunnen je helpen