Wat als je niet meer beter wordt?

Wanneer
Datum: 11-01-2019
Tijd: 14:00 - 16:00

Waar
Inloophuis de Eik


“Wat als je niet meer beter wordt?” is een serie van drie bijeenkomsten voor mensen die te horen hebben gekregen dat ze niet meer beter worden.
Deze bijeenkomsten vinden plaats bij De Eik op vrijdagmiddag 11 januari, 15 (i.p.v. 8) februari en 8 maart 2019 en worden begeleid door Gerrie Brock.

Als je kanker hebt, te horen krijgt dat je niet meer beter wordt en misschien nog maar kort te leven hebt, beland je in een roller coaster. Verlies van hoop op genezing, die je tegen beter weten in nog steeds koesterde.
Verdriet en onmacht, om wat het doet met je familie en vrienden.
Het verlies van je werk.
Wat moet en wil ik allemaal regelen?

Als je met mensen wil praten die in dezelfde situatie zitten en behoefte hebt om op een ongedwongen manier, eens met elkaar van gedachten te wisselen is deze bijeenkomst misschien iets voor jou?
Ondanks ieders verschillende vragen en beleving in deze situatie zijn er misschien ook heel veel raakvlakken. Daarmee kun je elkaar versterken en een meerwaarde hebben voor elkaar.

Je bent welkom! Er is voldoende plaats. Omdat we graag willen weten hoeveel personen willen deelnemen vragen we je je aan te melden via het digitale aanmeldformulier hieronder, uiterlijk de dinsdag tevoren!

Informatie
Eigen bijdrage per bijeenkomst is 1 strip van de strippenkaart of € 3 p.p. inclusief koffie/thee (uitleg strippenkaart).


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.