Tekenen en schilderen

Wanneer
Datum: 28-02-2020
Tijd: 10:30 - 12:30

Waar
De Eik - Klein Tongelreplein


Wie te maken heeft (gehad) met kanker, kan gedachten en gevoelens hebben die niet gemakkelijk te uiten zijn. Tekenen en schilderen helpt om daar uitdrukking aan te geven. Door er zelf iets mee te doen, ontstaat het gevoel meer grip op de ziekte te krijgen. Het is prettig te ervaren niet meer helemaal machteloos te zijn. En de touwtjes van je leven weer een beetje in eigen handen te nemen.

Er wordt gewerkt met verschillende materialen zoals verf, krijt, potlood, ecoline of combinaties hiervan. Je hoeft niet te beschikken over creatieve vaardigheden om deel te kunnen nemen. Experimenteren, fouten maken, opnieuw beginnen. Spelen met de mogelijkheden zijn de ingrediënten om uw innerlijke beelden tot uiting te brengen. Het kan je helpen bij het hervinden van je kracht, zelfvertrouwen en psychisch evenwicht.

Je kunt kennismaken met deze vorm van creatieve expressie en je krijgt naar behoefte ondersteuning en wordt begeleid door Marijke van Seters.

Informatie
Voor de materialen vragen we een eigen bijdrage: per keer 2 strippen van de strippenkaart of € 5,50 (uitleg strippenkaart), te betalen met pinpas.

Hieronder kun je je aanmelden voor een proefles.
Ben je te laat je aan te melden voor vandaag? Kijk dan in onze agenda bij een volgende vrijdag om je daar aan te melden.
De docente neemt na aanmelding eerst contact met je op, zodat jullie kunnen bespreken wanneer je voor het eerst gaat meedoen.


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.