TaiChi Oosterse bewegingskunst

Wanneer
Datum: 04-01-2019
Tijd: 11:00 - 12:00

Waar
Inloophuis de Eik


!! TaiChi wordt vandaag gegeven door TaiChi docent Embrecht Broeders in plaats van docente Maria Bakermans.
Om die reden start vandaag ook TaiChi een half uur later dan normaal. De aangepaste lestijd voor vandaag staat bovenaan vermeld.

TaiChi is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst. Bij deze oefeningen ligt de nadruk op herstel van de verbinding tussen lichaam en geest. Hierbij gebruik je geen lichamelijke kracht, maar ontwikkel je in toenemende mate souplesse, harmonie en een nieuwe beleving van je lichaam.

Elke week op vrijdagochtend kun je bij De Eik meedoen aan TaiChi.

De oefeningen kunnen door iedereen gedaan worden. Doel is het bewust worden van lichaam en geest als een ondeelbaar geheel, en onze innerlijke energie (Chi = ademenergie/levenskracht) en innerlijke kracht (Chin = aanspannen en ontspannen, ontwikkeling via cirkelvormige verandering) leren vergroten. Door de oefeningen kun je leren beter te ontspannen.
Voor en na de les is er altijd de gelegenheid met elkaar te praten en in te gaan op individuele vragen van de deelnemers.

!!
TaiChi wordt vandaag gegeven door TaiChi docent Embrecht Broeders in plaats van docente Maria Bakermans.

Informatie
Eigen bijdrage per keer: 2 strippen van de strippenkaart of € 5,50 (uitleg strippenkaart).

Tevoren aanmelden is noodzakelijk. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen.
Na aanmelding neemt de docent eerst contact met je op en dan wordt ook besproken wanneer je voor de eerste keer gaat meedoen.
Vind je het na de eerste keer zo leuk dat je je voortaan zou willen aansluiten bij de groep, overleg je met de docent wat de mogelijkheden zijn.


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.