Ontspanningsmassage – 15.00 uur

Wanneer
Datum: 22-03-2019
Tijd: 15:00 - 15:30

Waar
Inloophuis de Eik


Massage bij kanker is een zachte op jou afgestemde ontspanningsmassage, rekening houdend met jouw conditie, lopende behandelingen, mogelijkheden en wensen.
Voor de massage maak ik gebruik van 100% zuivere amandelolie.

De massage is niet gericht op behandelen maar het bieden van ontspanning, ondersteuning bij herstel en weer in contact komen met je eigen lichaam. Massage geeft geen genezing maar verbetert de kwaliteit van leven. Het kan in elke fase van het ziekte proces gegeven worden: voor, tijdens en na de behandelingen.

Zowel lichaam als geest hebben behoefte aan ontspanning. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in het lichaam herstellen. Maar misschien nog belangrijker, massage kan symptomen als vermoeidheid, angst, pijn, misselijkheid, stress, slapeloosheid, eenzaamheid, isolatie en depressie verminderen.
Massage kan een grote steun zijn, die de kwaliteit van leven zowel fysiek als emotioneel verbetert.
(Tekst door Astrid Leusink)

Vandaag zijn er 3 sessies. Een sessie duurt 30 minuten.
Graag zelf een badlaken en een grote handdoek meenemen.

Om zoveel mogelijk gasten van de Eik de gelegenheid te geven gebruik te maken van deze massage, word je vriendelijk verzocht om maximaal één keer per kwartaal je hiervoor in te schrijven. Datzelfde geldt ook voor de andere massages en voor een pedicurebehandeling.

Informatie
Eigen bijdrage per keer: 3 strippen van de strippenkaart of € 8,- (uitleg strippenkaart). Deze bijdrage komt ten goede aan de Eik.
Aanmelden uiterlijk 1 dag tevoren.
Hieronder kun je je opgeven voor de massage op de datum en de sessie die hierboven genoemd staat.


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.