Ontspanningsmassage – 11.45 uur

Wanneer
Datum: 28-02-2019
Tijd: 11:45 - 12:15

Waar
Inloophuis de Eik


Ontspanning door reflexintegratie.
Reflexintegratie volgens de Masgutovamethode (MNRI) is relatief nieuw in Nederland. Door deze behandelingen breng je rust en ontspanning in het lichaam en worden stressgevoelens verlaagd. Reflexintegratie geeft geen genezing maar het draagt bij aan verbetering van de kwaliteit van leven. Zo kan een bepaalde behandeling aan de voeten pijnverlagend werken.

Wat doen we dan? Je gaat liggen, of zitten, wat je het meest comfortabel vindt. Welke MNRI-techniek ik ga gebruiken, is afhankelijk van wat je prettig vindt. Bij deze aanpak gaat een veilig gevoel vóór alles! De behandeling gaat over de kleding.
Gabriëlle Verouden geeft de reflexintegratiebehandelingen. Op haar website ‘Ikkanhetook‘ is meer te lezen over de achtergronden van reflexintegratie.

Vandaag zijn er 3 sessies. Een sessie duurt 30 minuten.
Graag zelf twee grote badlakens of handdoeken meenemen.

Om zoveel mogelijk gasten van de Eik de gelegenheid te geven gebruik te maken van deze massage, word je vriendelijk verzocht om maximaal één keer per kwartaal je hiervoor in te schrijven. Datzelfde geldt ook voor de andere massages en voor een pedicurebehandeling.

Informatie
Eigen bijdrage per keer: 3 strippen van de strippenkaart of € 8,- (uitleg strippenkaart). Deze bijdrage komt ten goede aan de Eik.
Aanmelden uiterlijk 1 dag tevoren.
Hieronder kun je je opgeven voor de massage op de datum en de sessie die hierboven genoemd staat.


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.