Kindergroep voor 7- tot 12-jarigen bij De Eik

Wanneer
Datum: 28-08-2019
Tijd: 14:00 - 16:00

Waar
Inloophuis de Eik


Elke woensdagmiddag in de oneven weken ben je van 2 tot 4 uur van harte welkom bij Kindergroep de Eik.

Hoi allemaal πŸ‘¬πŸ‘«πŸ‘¦πŸ»πŸ‘§πŸΌ!
De scholenπŸ–πŸ–Œ zijn begonnen…., de vakantie is voorbij…β›±πŸ–πŸ•! Vanmiddag, 28 augustus, is ook weer de eerste Kindergroepmiddag van De Eik !
Het is prachtig weer 🌞 buiten, dus dat wordt nog even heerlijk genietenπŸ‘πŸΌ van alle leuke dingen op landgoed Eikenburg 🏑! Maar ook binnen De Eik maken we het natuurlijk gezellig πŸ˜€!
De middag duurt gewoon van twee tot vier uur ⏰! Laten jullie even weten of jullie erbij zijn πŸ‘πŸΌ? We hebben er zin in en verheugen ons er enorm op jullie allemaal weer te zien 😍!
Tot dan πŸ‘‹πŸΌ!
Heel veel zonnige groetjes van Ria, Riet, Rina, Monique, Hannie en Yvon 🎈

Informatie:
Wil je meedoen of als ouder je kind aanmelden? Laat het ons weten via het aanmeldformulier hieronder. Na aanmelding zal een van de begeleiders telefonisch contact met je opnemen om alvast even kennis te maken met elkaar.
Ben je te laat met de aanmelding voor vandaag? Kijk dan in onzeΒ agenda bij een volgende woensdagmiddag in een oneven week om je daar aan te melden.

Wil je meer weten over de Kindergroep?:
Kindergroep de Eik. Wat is dat? of kijk op Facebook KindergroepDeEik.
We vinden het leuk als je onze Facebookpagina deelt en liket! Ook je vader en moeder, broers en zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, je juf of meester. Iedereen mag hem liken! πŸ‘πŸ‘
Na elke activiteit zetten we nieuwe foto’s en een verslagje erop, zodat je kunt zien wat we hebben gedaan die middag! πŸ‘«πŸƒπŸ‘­
Ook iemand die zelf geen Facebook heeft kan de pagina bekijken. πŸ˜€πŸŽˆ


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.