Kindergroep voor 7- tot 12-jarigen bij De Eik

Wanneer
Datum: 22-05-2019
Tijd: 13:00 - 16:00

Waar
Inloophuis de Eik


Vandaag beginnen we al om 13.00 uur ⏰!
Alle andere woensdagmiddagen in de oneven weken ben je van harte welkom bij Kindergroep de Eik van 14.00 tot 16.00 uur.

Hoi allemaalπŸ‘«πŸ‘¬πŸ‘§πŸΌπŸ‘¦πŸ»!
vanmiddag is het weer Kindergroep 🌳! We starten met een lunch, verzorgd door de ouders! Echt zΓ³Γ³Γ³ super lief πŸ’œπŸ’šπŸ’›!!! Nadat we heerlijk hebben genoten van al dat lekkers 😁 gaan we in de Boshoef samen met Lyllianne en Manon aan de slag met onze t-shirts πŸ‘•. Denk vast na over een geweldig ontwerp waarmee je jouw shirt echt uniek maakt!
Omdat we voor jullie allemaal een wit shirt willen bestellen πŸ“, vragen we jullie (als je dat nog niet hebt gedaan) om ons zo snel mogelijk de benodigde kledingmaten door te geven πŸ‘πŸΌ, dan kunnen ze besteld worden. Bedankt vast ☺️!
Op naar een heerlijke en super gezellige middag πŸ’›!

Wij verheugen ons er enorm op πŸ‘πŸΌ!
Heel veel groetjes, Ria, Riet, Monique, Rina, Liedeke en Yvon 🎈

Informatie:
Wil je meedoen of als ouder je kind aanmelden? Laat het ons weten via het aanmeldformulier hieronder. Na aanmelding zal een van de begeleiders telefonisch contact met je opnemen om alvast even kennis te maken met elkaar.
Ben je te laat met de aanmelding voor vandaag? Kijk dan in onzeΒ agenda bij een volgende woensdagmiddag in een oneven week om je daar aan te melden.

Wil je meer weten over de Kindergroep?:
Kindergroep de Eik. Wat is dat? of kijk op Facebook KindergroepDeEik.
We vinden het leuk als je onze Facebookpagina deelt en liket! Ook je vader en moeder, broers en zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, je juf of meester. Iedereen mag hem liken! πŸ‘πŸ‘
Na elke activiteit zetten we nieuwe foto’s en een verslagje erop, zodat je kunt zien wat we hebben gedaan die middag! πŸ‘«πŸƒπŸ‘­
Ook iemand die zelf geen Facebook heeft kan de pagina bekijken. πŸ˜€πŸŽˆ


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.