Kindergroep voor 7- tot 12-jarigen bij De Eik

Wanneer
Datum: 30-01-2019
Tijd: 14:00 - 16:00

Waar
Inloophuis de Eik


Bij Kindergroep de Eik ben je elke woensdagmiddag in de oneven weken van 2 tot 4 uur van harte welkom.

Joepie πŸ˜€…!! Sneeuw 🌨….!! Het is prachtig buiten πŸ‘πŸΌ! Lekker sneeuwballen ❄️ gooien en sneeuwmannen β˜ƒοΈβ›„οΈ bouwen met grote neuzen van winterpenen πŸ₯•πŸ₯•!
Het is druk buiten met al die spelende kinderenπŸ‘¬πŸ‘­. Ook de vogelsπŸ¦‰πŸ§ vliegen af en aan, op zoek naar eten. Als het sneeuwt hebben ze extra voer nodig om warm 🌞 te blijven in deze kou. Dus, gaan we ze helpen vanmiddag bij de Kindergroep πŸ‘¦πŸ»πŸ‘§πŸΌ van De Eik.
We gaan kettingen rijgen van pinda’s, vetbollen maken en nog veel meer! Wat zullen ze blij zijn 😍! Alle tuinen versierd πŸŽ‰! MjammieπŸ˜‹πŸ¦…!

De middag duurt van twee tot vier uur. Laten jullie even weten of jullie mee komen helpen 😊? We verheugen ons erop jullie allemaal weer te zien πŸ˜„!

Heel veel sneeuwgroetjes, Monique, Rina, Ria, Riet, Liedeke en Yvonβ›„οΈβ„οΈπŸŒ¨ 🎈

Informatie:
Wil je meedoen of als ouder je kind aanmelden? Laat het ons weten via het aanmeldformulier hieronder. Na aanmelding zal een van de begeleiders telefonisch contact met je opnemen om alvast even kennis te maken met elkaar.
Ben je te laat met de aanmelding voor vandaag? Kijk dan in onzeΒ agenda bij een volgende woensdagmiddag in een oneven week om je daar aan te melden.

Wil je meer weten over de Kindergroep?:
Kindergroep de Eik. Wat is dat? of kijk op Facebook KindergroepDeEik.
We vinden het leuk als je onze Facebookpagina deelt en liket! Ook je vader en moeder, broers en zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, je juf of meester. Iedereen mag hem liken! πŸ‘πŸ‘
Na elke activiteit zetten we nieuwe foto’s en een verslagje erop, zodat je kunt zien wat we hebben gedaan die middag! πŸ‘«πŸƒπŸ‘­
Ook iemand die zelf geen Facebook heeft kan de pagina bekijken. πŸ˜€πŸŽˆ


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.