Internationale week van de Reflexologie

Wanneer
Datum: 27-09-2018
Tijd: 19:00 - 21:00

Waar
Inloophuis de Eik


Het thema is dit jaar ‘reflexzonetherapie en kanker’, daarom organiseert de VNRT een informatieavond met afsluitend een gratis kennismaking met voetreflexmassage bij Inloophuis de Eik

Wat is reflexzonetherapie?
Reflexzonetherapie is een aanvullende therapie, die gericht is op de totale mens en werkt op lichaam en geest. Uitgangspunt hierbij is dat o.a. op handen, voeten en oren reflexzones liggen die corresponderen met alle orgaansystemen en klieren in het lichaam. Deze reflexzones worden met duim en vingers bewerkt, wat zorgt voor een betere doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel. Het zelf-herstellend vermogen van de cliënt wordt op deze manier aangesproken en gestimuleerd.

Voor wie?
Reflexzonetherapie is een veilige en natuurlijke behandelwijze. Iedereen kan reflexzonetherapie ontvangen. Baby’s en kleuters zijn er heel ontvankelijk voor en voor hen is de behandeling zeer effectief. Tijdens en na een zwangerschap is het een veilige en aanbevolen therapie, zowel voor moeder als kind.

Wanneer?

De therapie kan ingezet worden voor zowel acute klachten als chronische klachten. Reflexzonetherapie is een aanvulling op onder andere fysiotherapie en behandelingen in het reguliere medische circuit.

Om te weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen, vragen wij deelnemers aan deze avond zich tevoren aan te melden via onderstaand inschrijfformulier.


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.