Bondgirls, voor jonge vrouwen en kanker

Wanneer
Datum: 28-02-2019
Tijd: 14:00 - 16:00

Waar
Inloophuis de Eik


Uitnodiging voor deze bijeenkomst van Bondgirls in de Eik.

Ine en Yvon zijn vanmiddag aanwezig als gastvrouw.
Samen met jullie zullen ze de invulling van de middag bepalen. Ze kijken ernaar uit om jullie donderdag te zien bij De Eik.
Wij zorgen natuurlijk voor koffie en thee en iets lekkers voor bij de koffie!
De middag begint om 14.00 uur.
Rond 16.00 uur sluiten we af.

Je bent welkom! Er is voldoende plaats. Omdat we graag willen weten hoeveel vrouwen vandaag willen meedoen vragen we je je aan te melden via het digitale aanmeldformulier hieronder, uiterlijk de dinsdag tevoren!

Veel groetjes en tot ziens!
Ine, Inez en Yvon.
Wat zijn Bondgirls?
Quotes van Bondgirls:

“ik vond de middag ook erg geslaagd. We zijn door alle verhalen, ervaringen en tips en de ruimte die er door ‘de eik’ geboden werd om openhartig te zijn, weer wijzer geworden van onszelf en van elkaar. Dat gaf verbinding!”.

“Bij de bondgirls voel ik me écht begrepen! Daarnaast is het gewoon gezellig en geeft het me weer energie. Ik vind het heel waardevol om ervaringen uit te wisselen. Ik leer ervan en haal er ontzettend veel steun uit. Andersom hoop ik met mijn eigen ervaringen ook weer iets te kunnen betekenen voor andere jonge vrouwen met kanker. Samen staan we sterk!”.

Informatie
Eigen bijdrage per bijeenkomst is 1 strip van de strippenkaart of € 3 p.p. inclusief koffie/thee (uitleg strippenkaart).
Als je je voor de allereerste keer aanmeldt, neemt één van de begeleiders zo snel mogelijk contact met je op!!


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.