Bewegen in warm water

Wanneer
Datum: 27-02-2020
Tijd: 14:30 - 15:30

Waar
Zwem- en Sportcentrum Eikenburg


Iedere donderdagmiddag kun je onder deskundige leiding ‘bewegen in warm water’. Het Zwembad van Eikenburg is dan exclusief gereserveerd voor gasten van De Eik.

Je kunt uiteraard zwemmen, aquafitness is mogelijk maar ook het doen van speciaal voor jou aangepaste oefeningen. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon fijn ontspannen in het warme water.

Vanaf eind september is De Eik verhuisd naar Klein Tongelreplein 8 in Eindhoven en dat is wat verder weg van het zwembad. Maar het zwemmen op Eikenburg gaat gelukkig gewoon door.
Het is heel fijn dat de ‘zwemmers’ vóór het zwemmen wel even gezellig samen kunnen koffie of thee drinken in het sportcentrum zelf. Hannie, een gastvrouw van De Eik, zal daar speciaal aanwezig zijn om jullie te verwelkomen.
Uiteraard hopen we onze zwemmers ook te mogen ontvangen op onze nieuwe locatie, waar we elke werkdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn.

De dag waarop je voor het eerst gaat meedoen is het fijn als je vóór het zwemmen al om 13:30 uur eerst even langskomt in het zwembad om te komen kennismaken.
Ben je eenmaal aangemeld als deelnemer aan de ‘zwemgroep’ en heb je een deelnemerskaart, dan gaan we ervan uit dat je elke keer komt. Kun je een keer niet laat dat dan alsjeblieft even weten: persoonlijk, telefonisch via 040 2939142 of via info@inloophuis-de-eik.nl.

Informatie
Voor de entree van het zwembad en de begeleiding vragen wij een bijdrage. Per keer is dat 2 strippen van de strippenkaart of € 5,50 (uitleg strippenkaart), te betalen met pinpas.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk.
Maximaal aantal deelnemers is 20. Er zijn nog beschikbare plaatsen.
Ben je te laat je aan te melden voor vandaag? Kijk dan in onze agenda bij een volgende donderdagmiddag om je daar aan te melden.


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.