Actiedag Huygens Lyceum

Huygens-leerlingen en leraren organiseren Actiedag!

In het kader van de campagne Huis in Actie van het KWF, houdt het Huygens Lyceum Eindhoven op 5 december a.s. een speciale Actiedag voor De Eik. “Wij willen geld ophalen voor De Eik omdat zij hier in Eindhoven er zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen die hulp nodig hebben bij leven met kanker”, zo laat de school weten.

Tijdens de Actiedag zijn er op school foodmarkets, workshops en diverse andere activiteiten van leerlingen en docenten vóór leerlingen en docenten. Waarmee geld ingezameld gaat worden voor ons mooie werk.

Ook is het mogelijk rechtstreeks geld te doneren via de Huis in Actie pagina. “Ook als ouder of bekende van een leerling kun je zo meehelpen! Help mee door te doneren, ook al is het iets kleins!”, zo staat op de Huygens-website te lezen.

Hopelijk wordt ook dit weer een mooie ‘geslaagde’ actie.