Marathondag & Walk in feest in één woord: Genieten!

Op zaterdag 7 oktober stond De Eik volledig in het teken van de ASML Marathon Eindhoven. We nemen je mee in deze gezellige dag! En geniet onderaan dit bericht mee, van het leuke fotoalbum.

Honderden Urban Walk- wandelaars van ASML Marathon Eindhoven lieten hun stempelkaart stempelen bij de stempelpost van De Eik op het Klein Tongelreplein. Geweldig om te zien hoeveel mensen liepen tegen kanker! Vele wandelaars namen binnen een kijkje. Ze werden ontvangen door onze geweldige gastheren en gastvrouwen, die enthousiast de exposities onze creatieve werkgroepen lieten zien. Ook werd er een video afgespeeld van de Sing Your Song-workshop van No Guts No Glory.

Your Marathon Challenge
’s Middags ging Team De Eik van start om de laatste kilometers van Your Marathon Challenge af te leggen. Samen liepen ze onder de finishboog op de Vestdijk door. Dat was een bijzondere en emotionele ervaring voor onze wandelaars, die leven met kanker. De Eik is supertrots op hoe zij samen de afgelopen weken een hele marathon hebben gewandeld!

Walk in feest
In de middag waren alle wandelaars, gasten en vrijwilligers van De Eik uitgenodigd voor het Walk In Feest bij De Eik. We mochten boodschappen doen bij Albert Heijn Insulindelaan en Yasar Market. Het Culinaire Gilde Brabançonne verraste ons met een overheerlijk Walk In Diner. En als klap op de vuurpijl werden er vrijkaarten verloot voor de voorstelling van Maarten van der Weijden in de de Bibliotheek Eindhoven.

Het was geweldig! Dank aan alle enthousiaste wandelaars, vrijwilligers, bezoekers, gasten én natuurlijk de organisatie van ASML Marathon Eindhoven. Wat ons betreft: volgend jaar weer!

Geniet nog even na, met onderstaande foto’s!