Vacature: vrijwilliger Yogadocent

De Eik, heeft op de woensdagen een enthousiaste groep yoga deelnemers, onder meer de deelnemers van het Leef Fit programma. Maar helaas stopt onze vrijwillige yogadocent met de lessen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe yogadocent(e). Kom jij ons versterken? 

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar iemand die elke week op woensdagochtend om 10:30 uur een yogales van een uur wil verzorgen voor mensen die geraakt zijn door kanker. Tijd kan vanzelfsprekend in overleg nog worden aangepast. 

Het is fijn als je rekening kunt houden met individuele fysieke mogelijkheden en uitdagingen van onze gasten en hierop kunt anticiperen. Maar wat vooral belangrijk is, is dat je het fijn vindt om onze gasten een ontspannen en zorgeloze ochtend kunt bieden.  

De yogagroep
We hebben momenteel een vaste groep yogabeoefenaars van verschillende leeftijden en achtergronden die deelnemen aan een vitaliteitsprogramma, waarbij men 1x per 3 weken yoga beoefent. We streven naar een wekelijks aanbod van yoga voor onze vaste deelnemers, aangevuld door nieuwe gasten van ons centrum. Een tweede moment (bijvoorbeeld in de avonduren) is een wens voor de nabije toekomst. 

Een prettige locatie
We hebben een mooie ruimte ter beschikking inclusief de benodigde matjes. Na afloop van de yogales komen de deelnemers samen in onze huiskamer voor een kopje koffie of thee en een praatje met elkaar. Het is een gezellige club met dames en heren. Als yogadocent ben je vrij om aan te sluiten bij het koffiemoment of niet. Wat je zelf fijn vindt.   

Een vrijwillige functie
Als yogadocent maak je onderdeel uit van een groep enthousiaste vrijwilligers. De Eik heeft twee professionele coördinatoren in dienst, de overige werkzaamheden worden gedaan door vrijwilligers. Beide coördinatoren kijken uit naar jouw creatieve inbreng binnen het team om zo ons aanbod naar een hoger niveau te brengen.  

Interesse?
Neem dan contact op met intern coördinator Gerald van den Hurk via geraldvandenhurk@inloophuis-de-eik.nl of bel met 040 293 91 42. Vanwege de vakantieperiode kan het zijn dat het wat langer duurt voordat je reactie krijgt.

De Eik is regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Klik hier voor een actueel overzicht.