Golfdag 2023 meer dan geslaagd!

Op vrijdag 30 juni 2023 vond de jaarlijkse Golfdag plaats op de Eindhovensche Golf. Net als het voorgaande jaar werden we wederom hartelijk ontvangen. Dit jaar deden er maar liefst 88 deelnemers in 22 flights: een uitdagend Texas Scramble golfspel op de fraaie 18 holes. Natuurlijk was er weer een succesvolle loterij met mooie prijzen, een gezellige borrel en afsluitende barbecue.

‘We hebben heerlijk kunnen golfen, maar het meest indrukwekkend vond ik het verhaal van Rebecca Ter Mors’, vertelde deelnemer Maarten van Lit. Rebecca vertelde over haar leven toen ze als kind kanker kreeg en hoe ze nu aandacht vraagt voor specifieke behoeften van adolescenten en jongvolwassenen met kanker.

Wat hebben we genoten van een fantastische Golfdag op 30 juni 2023. Heel veel dank aan alle captains, flightgenoten, donateurs van loterijprijzen en de vele vrijwilligers die samen deze Golfdag tot een succes hebben gemaakt. Er is maar liefst € 26.500 opgehaald!

Was je aanwezig bij de Golfdag? Geniet dan nog even na middels deze foto’s.

En dan nog even dit: volgend jaar komt er natuurlijk weer een Golfdag -> Save the date dinsdag 2 juli 2024!