Thérèse van den Biggelaar heeft haar dienstverband bij De Eik beëindigd

Thérèse van den Biggelaar, intern coördinator, heeft haar dienstverband bij De Eik per 31 december 2022 beëindigd en gekozen voor een nieuwe uitdaging:  

“Om deel uit te mogen maken van een organisatie zoals De Eik heeft mij vanaf de eerste dag voldoening gegeven en heb ik met plezier samengewerkt met vrijwilligers en bestuur. Ondanks alle coronaperikelen is er een mooi divers team aan vrijwilligers ontstaan en zijn we volop in beweging om onze gasten bij te staan in de fases van hun leven. Toen een nieuwe functie mijn pad kruiste ben ik niet over een nachtje ijs gegaan maar heb ik uiteindelijk besloten om deze, waarschijnlijk laatste, carrièreswitch te maken. Mijn nieuwe functie is vrijwilligersconsulent bij een grote zorginstelling”.

Het bestuur is Thérèse veel dank verschuldigd voor haar tomeloze inzet voor ons mooie centrum. Dankzij haar kennis en kunde naast haar passie voor mensen die te maken hebben met kanker, heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Thérèse en voorzitter van De Eik, Dries Steinmeijer