Eindhoven Sport Festival WoensXL en De Eik

De Eindhovense Sportweek staat voor de deur. 💥🤸🥏. Op 17 september trappen we deze sportieve week af in Winkelcentrum Woensel Eindhoven en jij kunt daarbij zijn. Kom ontdekken dat sporten en bewegen voor iedereen is!
We zijn best een beetje trots dat De Eik met Happy Bodies het Leef Fit programma bij het Sportfestival WoensXL onder de aandacht mag brengen. 
Laat een lichaamssamenstellingsmeting doen door Happy Bodies of krijg informatie over het ‘Leef Fit Programma‘ van De Eik, centrum voor mensen die leven met en na kanker.

Kom je ook?
Ontdek wat er allemaal mogelijk is in Eindhoven op sportgebied. Kom naar de eerste editie van het Eindhoven Sport Festival, op 17 september in winkelcentrum WoensXL:
Klim naar de top van de klimtoren, test je stoeprand-skills, probeer bewegen in een rolstoel of doe mee aan een potje badminton. Ook kun je innovatieve sportieve ontwikkelingen ontdekken, zoals de reactie-verhogende bokspaal en de digitale familiespeurtocht. Zie je door de bomen het bos niet meer? Vraag dan persoonlijk sportadvies aan een sportregisseur.
Alle activiteiten vinden plaats tussen 10.00 en 15.00 uur.

Download de flyer Eindhoven Sport Festival om hem beter te kunnen bekijken.
Je kunt ook kijken bij Eindhovense sportweek 2022.