Paul Silvis koninklijk onderscheiden


Omroep PeelRand, 26 april 2022
Laarbeek Nieuws
Door Ans Corbeij
In Lieshout is de heer Paul Silvis benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheiding werd hem uitgereikt door burgemeester Frank van der Meijden. De heer Silvis is actief voor de Lionsclub in Nuenen, Stichting Fonds de Haas, stichting Van Gogh Village Nuenen, Inloophuis De Eik in Eindhoven, Innovatie Project Nuenen en Kredietunie en medeoprichter van de Vereniging van Samenwerkende Kredietunies. Hij was actief voor Woonstichting ’t Thuis in Eindhoven en Stichting Land van Horne in Weert.


“Paul Silvis, namens het hele team van De Eik van harte gefeliciteerd met deze mooie en meer dan verdiende onderscheiding! Je bent als bestuurslid van De Eik niet alleen deskundig maar vooral betrokken en toegewijd met oog voor menselijke maat”, zegt Dries Steinmeijer, voorzitter.