Informatiebijeenkomst Gezin en kanker

Als een ouder kanker krijgt, staat het leven van het gezin op zijn kop. Het ziek-zijn en de emoties die erbij horen, hebben effect op alle gezinsleden en schoppen het normale leven in de war.

Praktische en persoonlijke ondersteuning kan een gezin helpen op een passende manier verder te gaan. De Eik, centrum voor leven met en na kanker, organiseert op 5 juli een informatiebijeenkomst over het lotgenotenprogramma voor ouders en kinderen. Wij geloven in de kracht van lotgenotencontact, in herkenning en erkenning, informatie, steun en stimulans. Het programma wordt begeleid door coaches van Kasam; kanker heb je samen als gezin, en getrainde vrijwilligers van De Eik.

Voor meer informatie en aanmelden: informatiebijeenkomst Gezin en kanker 5 juli.

“Als iemand in jouw familie kanker krijgt’, een video voor ouder en kinder, met dank aan het Buddyhuis (www.buddyhuis.nl)