Vacature Yogadocent

Yoga bij kanker is niet hetzelfde als Yoga voor ‘gezonde’ mensen. Daarom is De Eik op zoek naar een yogadocent die bekend is met de klachten die ontstaan ten gevolge van de ziekte en behandelingen. Yoga kan enorm ondersteunend zijn voor mensen met of na kanker, zowel effectief tijdens als na de behandeling voor kanker. 

Yoga kan helpen bij het herstel en de verwerking ervan, het verlicht lichamelijke en psychische klachten. Ook mensen die na behandeling niet meer beter worden, zogenaamd palliatief, kunnen veel baat hebben bij yoga om de kwaliteit van leven te verbeteren. 

Wil jij je tijd zinvol besteden en samen met De Eik werken aan een betere kwaliteit van leven met en na kanker? 

Stuur dan een mailtje naar therese.vandenbiggelaar@inloophuis-de-eik.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 040 – 293 91 42, vraag dan naar Thérèse.

De Eik is regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Klik hier voor een actueel overzicht.