Wereldkankerdag 4 februari

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, collega’s en vrienden. Kortom, kanker raakt iedereen. Jou dus ook. 

Op Wereldkankerdag (www.wereldkankerdag.nl) kun je lezen welke activiteiten er plaatsvinden rondom 4 februari. 

Normaliter heeft De Eik de deuren wijd geopend op Wereldkankerdag. Vanwege corona organiseert De Eik een aantal webinars op 4, 9 en 11 februari:

Wil jij je ook lekker laten verwennen bij de Bijenkorf in Eindhoven? 

Doe dan tijdens Wereldkankerdag op 4 februari mee met ons webinar of schrijf je in voor onze activiteiten, webinars of ontmoetingsgesprekken in de maand februari 2022. Je maakt dan kans op één van de 15 vouchers voor een gezellige verwenochtend voor 15 gasten van De Eik. De Bijenkorf biedt een stylingsessie, cosmetica touch up en een heerlijke lunch in het Bijenkorfrestaurant aan.
In maart maken we de gelukkige winnaars bekend, wie weet, ben jij erbij!