Coronamaatregelen bij De Eik per 19 december

Tijdens de persconferentie van 18 december is besloten dat Nederland met ingang van 19 december 2021 t/m 14 januari 2022 in lockdown gaat. Hierdoor wordt de verspreiding van het omikron-virus vertraagd.

Tijdens de lockdown zet De Eik haar ontmoetingsgesprekken en activiteiten online en telefonisch zoveel mogelijk voort. Je leest de komende weken bij activiteiten/agenda welke activiteiten online worden voortgezet en hoe je hieraan kan deelnemen.

Ook in deze lockdown zet De Eik, samen met onze vrijwilligers, zich in om het contact met gasten te blijven onderhouden. Heb je behoefte aan een luisterend oor in deze bijzondere tijd, dan kun je een afspraak maken voor een ontmoetingsgesprek

De Eik is tijdens de kerstvakantie, ook online en telefonisch, gesloten van 24 december 2021 t/m 2 januari 2022.

Wij wensen je gezellige en warme feestdagen toe.