Weer een pop-up kerstwinkel van Eindhovens Team Lekker Belangrijk

Team Lekker Belangrijk is druk bezig met de inrichting van de nieuwe locatie voor de pop-up kerstwinkel in winkelcentrum Woens XL. © Team Lekker Belangrijk

EINDHOVEN – Ook dit jaar opent Team Lekker Belangrijk weer een pop-up kerstwinkel voor het goede doel. Vanaf zaterdag 6 november is de winkel open, dit keer in het voormalig pand van Zeeman in winkelcentrum Woens-XL. 

Yolanda Neijts 28-10-21, 16:51 Laatste update: 28-10-21, 16:56 Bron: ED

Vanaf dat moment kan het winkelend publiek er zes dagen per week terecht voor allerlei tweedehands kerstballen en -slingers, kerststallen, kerstmannen en -poppen en andere decoraties voor de komende feestdagen. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting WensAmbulance Brabant, Inloophuis De Eik en Alpe d’HuZes/KWF. 

Succesvol

Stichting Lekker Belangrijk zet zich al jaren zeer succesvol in voor mensen met kanker. Vorig jaar bijvoorbeeld wist het team, ondanks de voortijdige sluiting door de lockdown, bijna 20.000 euro bij elkaar te harken via de kerstwinkel. Dat bedrag werd toen verdeeld onder KWF, KiKa, De Eik en Make a Wish. 

Meer vrijwilligers nodig

Omdat de openingstijden dit jaar ruimer zijn, zijn extra vrijwilligers nodig om de winkel te bemannen. Aanmelden kan bij Ellen van Groesen via: Nelle4258@gmail.com. 

Inleveren

Mensen die nog goede kerstspullen over hebben, kunnen die inleveren tijdens openingstijden van de winkel op Woensel 328-332 (noordzijde): van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Wel spullen, maar geen vervoer? Bel of mail naar Walther Hoeijmans: 06-53156001 of walther.hms@gmail.com. 

Op 24 december sluit Team Lekker Belangrijk om 13.00 uur de deuren weer tot volgend jaar.