Verkocht: schilderij Huis in Actie

Inloophuizen in Nederland lopen veel inkomsten mis doordat de meeste fondsenwervende activiteiten vanwege corona zijn afgelast. Voorbeelden van dit soort evenementen zijn de SamenLoop van KWF en de beklimming van Mont Ventoux. Ook voor De Eik is fondsenwerven met deze beperkingen een hele uitdaging, daarom doen wij mee aan ‘Huis in Actie’!

De Eik is één van de 75 IPSO inloophuizen in Nederland en een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. De Eik is er natuurlijk ook voor naasten en nabestaanden van mensen met kanker. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen, lotgenoten te ontmoeten, een luisterend oor te vinden of deel te nemen aan een activiteit gericht op ontspanning, beweging of verdieping. 

Ieder bedrag is ontzettend welkom en komt voor 100% ten goede aan De Eik. De Eik ontving van Anna Maria een prachtig, kleurig schilderij met de naam ‘Orange Piazza’. We mochten deze verkopen om fondsen te werven via de website ‘Huis in Actie’. Het schilderij is inmiddels verkocht!

Informatie over het schilderij

Titel: Orange Piazza
Beschrijving: Een typisch plein met fontein in het centrum van Rome, Italië
Maat: 50×20 cm
Materiaal: Acrylverf op 3D canvas (geen frame nodig)
Meer info over de kunstenares: www.amolarte.nl