Wandel mee met Team De Eik

Dit wil je niet missen! Jouw finish tijdens Marathon Eindhoven is dichterbij dan je denkt. Sluit je aan bij ons gezellige Team De Eik, wandel in de komende maanden 41 km (in kleine etappes) en wandel op zaterdag 9 oktober samen met Team De Eik de laatste 1,195 km in het centrum van Eindhoven en sluit af onder de beroemde finishboog de Vestdijk, hoe gaaf is dat! De prachtige medaille die je dan ontvangt, is meer dan verdiend.

Bij De Eik is er volop aandacht voor een gezonde levensstijl en bewegen.
Ter voorbereiding op de marathon nodigt Paul Verstappen je graag uit met hem mee te wandelen. Zijn groep zal starten dinsdag 31 augustus van 15.30 tot 16.30 uur bij De Eik.
Of wandel gezellig mee met Jolanda Breuer en Jacqueline Selbeck voor een beter leven met kanker. Zij starten met een wandelgroep op donderdag 2 september van 19.00 – 20.00 uur.
Ook huisgenoten, familieleden, collega’s en vrienden kunnen meewandelen. De teamcaptains regelen de startnummers zodat er op zaterdag 9 oktober op de Vestdijk gefinisht kan worden.
?‍♂️?‍♀️?‍♀️Tot aan de Marathon Eindhoven kun je vanaf 31 augustus wekelijks op dinsdagmiddag of op donderdagavond een voorbereidende etappe meewandelen. Meld je via onze agenda aan bij de data waarop je wilt meedoen.

De kosten voor deelname zijn €3,50 per persoon. Dat is inclusief startnummer, unieke medaille en verzorging. Er is geen leeftijdslimiet, het is ook geen race. Het wandeltempo wordt in overleg bepaald, ook de afstand per keer. Iedereen kan dus meedoen, jij ook!

Aanmelden ook via mail: jacqueline.selbeck@inloophuis-de-eik.nl 
Onderwerp: ‘Your Marathon Challenge’
Graag vermelden bij je inschrijving of je op dinsdag of donderdag mee wilt wandelen.

#beterlevennakanker #deeik #bewegen #samen #fit #teamdeeik #fit4life #yourmarathonchallenge #wandelen