Hart voor elkaar

Samen met Joyce, kindercoach en eigenaresse van atelier 16A, nodigen wij gasten, vrijwilligers, ouders, grootouders, kinderen, kleinkinderen en verzorgers uit om samen op een creatieve manier een presentje met betekenis te maken voor een ander die je dierbaar is. Dit hoeft geen reden te hebben en kan zomaar, als iets speciaals, of gewoon als lief gebaar. De Eik heeft al alle benodigdheden verzameld en een mooi knutselpakketje voor je klaarstaan. Met deze spulletjes kun je samen aan de slag en in onderstaand filmpje legt Joyce jullie uit hoe je dit hartje kunt maken:

Kom je het (samen) ophalen bij de Eik?
Op dinsdag en donderdag is er altijd iemand aanwezig bij De Eik tussen 10.00 en 14.00 uur.
Laat even weten wanneer je komt via info@inloophuis-de-eik.nl of bel vooraf even, zodat je zeker weet dat je jouw knutselpakketje in ontvangst kunt nemen.
Leuk als je meedoet!