Fietsen met Evelien

Donderdag 17 juni 2021 bracht Evelien van der Werff een kort bezoek aan Inloophuis de Eik. Ze vervolgde haar tocht naar het nieuwe ‘Infopunt Leven met kanker’ in het Catharina Ziekenhuis voor een afspraak met borstkankerchirurg Yvonne van Riet. Beiden onderstrepen het belang van de inloophuizen voor mensen die leven met kanker.
In de video hieronder hoor je waarom inloophuizen zo belangrijk kunnen zijn tijdens, maar vooral ook na het behandeltraject. Ook voor de directe familie of vrienden! Je bent welkom bij Inloophuis de Eik!

Eerder meldden wij al:
Evelien van der Werff is op haar fiets onderweg langs IPSO-inloophuizen in Nederland om bekendheid te geven aan deze bijzondere plekken voor mensen die met kanker te maken hebben en tegelijkertijd geld in te zamelen om de inloophuizen financieel te ondersteunen.
Ze komt aanstaande donderdag 17 juni om 14.00 uur aan bij De Eik en vertrekt rond 14.30 uur naar het CKI in het Catharina Ziekenhuis voor een gesprek met borstkankerchirurg dokter van Riet.
Wil je Evelien steunen? Kijk dan op haar pagina acties.kwf.nl/fundraisers/evelienwerff om een donatie te doen of fiets een stukje achter haar aan. Je kunt je hiervoor aanmelden via info@inloophuis-de-eik.nl. Doe je mee?
Op Facebook kun je Evelien volgen via www.facebook.com/evelien.vanderwerff en via haar website www.evelienvanderwerff.info/evelienbrengtgeluk.