Door! na Kanker

Lieke en Nienke bieden groepstraining/coaching aan van zes themabijeenkomsten voor mensen die kanker hebben gehad, midden in het leven staan en (deels) klaar zijn met de behandelingen. Als de behandelingen achter de rug zijn, is er pas tijd om stil te staan bij wat je is overkomen. En dan is daar ineens het zwarte gat en weet je niet meer hoe verder. Tijdens de training staan we stil bij wat de deelnemers is overkomen, hoe ze ermee zijn omgegaan, waar ze nu staan en kijken we ook weer naar de toekomst.

Lieke en Nienke vertellen:
“Hiermee dragen wij bij aan een sneller en duurzaam herstel na kanker. Juist door de tijd en ruimte te nemen in deze herstelfase en met behulp van de kracht van de groep, waar een half woord genoeg is. Mensen vinden herkenning en erkenning en er is ook ruimte en tijd voor het persoonlijke herstel.”

Nienke Loeffen, ervaringsdeskundige, heeft een coachpraktijk. Lieke Heerkens kreeg op 17-jarige leeftijd voor de eerste keer kanker. Haar positiviteit heeft haar geholpen om weer door te gaan. “We kijken ernaar uit met jullie te mogen gaan samenwerken!
De bijeenkomsten starten in september 2021. De serie van 6 tweewekelijkse themabijeenkomsten begint op 22 september 2021. Meld je vóór die datum aan via de agenda.