Nieuwjaarsbijeenkomst met Lenny Kuhr

Op donderdag 2 januari vond bij De Eik de nieuwjaarsbijeenkomst plaats voor gasten en vrijwilligers. Als dank voor de toewijding van al onze vrijwilligers aan De Eik hebben Thérèse, Elly en Jacqueline bij alle vrijwilligers bij binnenkomst een welverdiende gekleurde roos opgespeld.

Lenny Kuhr zong bijzonder hartverwarmende liedjes in onze crea-ruimte.
Zij wist de 75 aanwezigen te boeien met haar mooie teksten, markante stem en prachtige gitaarspel. Ze vertelde uitgebreid over haar liedjes en de betekenis ervan in ieders leven. Er ontstond een heel bijzondere sfeer tijdens dit mini-concert. Bij wijze van uitzondering kwam zelfs De Troubadour even langs. Lenny heeft onze harten gestolen en is ook vriendin van De Eik geworden. 

Edith van Zalinge, journalistiek producent, heeft een filmpje gemaakt van de nieuwjaarsbijeenkomst. De video staat op de website en op YouTube.

Lees hier de volledige tekst van de nieuwjaarstoespraak van Thérèse: Nieuwjaarstoespraak 2020