Rabo ClubSupport

Dit jaar wordt voor de derde maal Rabo ClubSupport georganiseerd. In de twee voorgaande jaren kregen we de meeste stemmen van mensen in de regio Eindhoven en konden we een mooi bedrag in ontvangst nemen. Fijn om te merken dat zoveel mensen De Eik een warm hart toedragen.

Helpen jullie ons weer om de eerste plaats te behalen?  Zonder jullie hulp kunnen we dit niet bereiken! 

Hoe werkt het?

Alleen leden van Rabobank Regio Eindhoven (hiertoe behoren Best, Eindhoven, Geldrop, Heeze, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel en Veldhoven) mogen hun stem uitbrengen. Stemmen kan van 27 september tot en met 11 oktober 2019.

  • Ben jij lid van Rabobank Regio Eindhoven dan hopen we dat je een stem op De Eik wilt uitbrengen. Uiterlijk 26 september ontvang je hiervoor een stemkaart van je bank.
  • Heb je wel een rekening bij Rabobank Regio Eindhoven maar ben je nog geen lid? Dan kun je je nog aanmelden voor het lidmaatschap. Je kunt daarna meestemmen. ik wil graag lid worden.
  • Als je zelf geen rekening bij de Rabobank hebt is het heel fijn als je dit bericht wilt delen onder familie, vrienden en bekenden, zodat we zoveel mogelijk leden bereiken die wel mogen stemmen op De Eik.

Meer informatie over onze inschrijving vind je op de pagina van Rabo ClubSupport

Namens de coördinatoren, alle vrijwilligers en gasten van De Eik alvast enorm bedankt!