De inrichting van de nieuwe locatie

Op woensdag 17 juli kwam Arie van Rangelrooy (architecten|en|en) naar De Eik om aan alle belangstellenden uitleg te geven over de voorgestelde inrichting van Klein Tongelreplein 8. Samen met Jacqueline Selbeck, die het project verhuizing leidt, heeft Arie de afgelopen weken gekeken en sfeer geproefd op de Aalsterweg en Klein Tongelreplein. Met deze informatie is hij aan de gang gegaan om zo tot een mooi concept voor het nieuwe pand te komen. Verschillende ruimtes krijgen verschillende tinten die samen een warme, prettige sfeer creëren. De basiskleuren zijn aubergine, rood, oranje en zachtblauw. De basis bestaat uit ronde vormen die samen met goed comfort gaan zorgen voor een plezierige plek voor de gasten om te bezoeken en voor de vrijwilligers om hun taken te kunnen doen.

We waarderen dat Arie van Rangelrooy dit geheel belangeloos voor De Eik heeft willen doen en zijn dankbaar voor zijn voorstel. Inmiddels zijn de bouwactiviteiten op het Klein Tongelreplein weer hervat en de materialen en meubels voor de inrichting besteld. Nog ruim een maand en dan kunnen we gaan verhuizen!

Hieronder enkele foto’s van de bijeenkomst op 17 juli.