Fondsenwervingsevenement bij De Eik op 26 juni 2019

Woensdag 26 juni 2019 was De Eik gesloten voor gasten en is er de hele middag hard gewerkt om donaties te verwerven. Hiervoor waren 13 zeer enthousiaste netwerkers aanwezig die gedurende enkele uren met passie en gedrevenheid telefonisch hun netwerk benaderden. 

Het resultaat van deze middag is een hele lijst met toezeggingen waarvoor we facturen mogen verzenden, een lijst met donaties in nature voor het nieuwe pand en een heleboel prachtige verhalen. We begonnen met koffie en gebak (gedoneerd door Bakkerij Michiels) en sloten af met een glaasje en heerlijkheden (ter beschikking gesteld door Mangiare)

De dag werd georganiseerd door het Lock-Up Team, bestaande uit Dries, Jacqueline, Janny, Jeanette, Just en Rina. Ger, Ine en Monika zorgden dat het niemand aan iets ontbrak.

En onze netwerkers hebben superhard hun best gedaan om iedereen te overtuigen van het belang van De Eik en daarmee een heleboel bekendheid en giften in geld of natura verkregen. We blikken terug op een geweldige, geslaagde woensdagmiddag.