Ga jij ook wandelen, fietsen of hardlopen voor De Eik?

In 2019 is De Eik, net als vorig jaar, een van de lokale goede doelen van de Stichting Mont Ventoux. Deelnemers zamelen, individueel of in teamverband, geld in voor onderzoek en ondersteuning bij kanker. Onder het motto ‘Grootverzettegenkanker’ beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk. Een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Meer informatie over het evenement is te lezen op grootverzettegenkanker.nl 

We zouden het geweldig vinden als we een team van enthousiaste, fitte en sportieve mensen kunnen vormen dat op 30 augustus 2019 (wandelaars) en op 5 & 6 september 2019 (fietsers en hardlopers) voor De Eik wil deelnemen aan dit spectaculaire evenement. Het mes snijdt aan twee kanten. Door je te laten sponsoren kun je bijdragen aan kankeronderzoek via KWF én een beter leven na kanker via De Eik. Bovendien werk je het hele jaar aan jouw conditie en ga je samen met jouw team iets geweldigs doen. Voor de trainingsrondjes hebben we een mooi blauw Eik-shirt voor je klaarliggen en kun je rekenen op de ondersteuning van De Eik.

Doen jullie mee? Hebben we jouw interesse gewekt en wil je een team aanmelden? Neem dan contact op met Jacqueline Selbeck van Inloophuis de Eik via telefoonnummer 0402939142. Zij kan je precies vertellen hoe de aanmelding in zijn werk gaat en hoe je kunt aangeven dat je je voor De Eik wilt inzetten.

Ben je mindere sportief maar wil je wel iets voor ons doen, kijk dan eens op onze website onder de tab ‘steun ons’

Namens onze gasten, bestuur, coördinatoren en vrijwilligers enorm bedankt alvast!