Vivienne en Peggy van Stichting VIPE zijn Brabanders van het Jaar 2018

foto van Facebook pagina Stichting VIPE

Peggy van de Vijfeijken en Vivienne van Leuken uit Helmond geven gratis pruiken en haarstukken aan mensen die door ziekte hun haar verliezen. Daarom zijn zij, als grondleggers van Stichting VIPE, Brabanders van het Jaar 2018 geworden. Tijdens een feestelijk diner in Kasteel Heeswijk werden Peggy en Vivienne door commissaris van de Koning Wim van de Donk gehuldigd

Meer info is te vinden op de website van Omroep Brabant

De Eik is al enige jaren een inzamelpunt voor gebruikte pruiken die vervolgens door Stichting VIPE worden gewassen, gerestyled en uitgegeven aan mensen die zo’n pruik heel goed kunnen gebruiken tijdens hun ziekte. Wij feliciteren Stichting VIPE van harte met het behalen van deze titel.